Att skriva en årskrönika är som att gå genom sin egna domedag

Kategori:

Att skriva sin årskrönika inatt är som att jag ska gå igenom min egna domedag, för att se vad jag gått igenom och se vad jag inte gått igenom. Vad som har gjort mig till en starkare person och vad jag förlorat under 365 dagar. Vilka dagar jag minns mest, vilka dagar jag inte vill minnas och vilka dagar jag förlorade mig själv för en stund. 
 
Januari - Nyår firade jag hos storebror och hans familj, med en hel drös andra människor. Jag fick spendera en kväll, några timmar med en mycket värdefull person just då, idag byter vi inte ett ord utan vi stirrar stint på varandra varje gång våra blickar möts. Tänk om blickar kunde tala.. 
 
Februari - Vad tusan gjorde jag här? Jag har inget minne av denna månaden överhuvudtaget.. 
 
Mars - Denna månden var en av de bättre månaderna, här fick jag också umgås med den där värdefulla personen som idag inte finns i mitt liv. Käkade påskmiddag med Malin och Gustav, mycket fint. Hade en fin utgång på 57:an som så många gånger. 
 
April - Denna månaden, så mycket som hände. Av någon anledning så hämtade jag den där värdefulla människan i Perstorp och fick spendera natten hos honom, mycket mysigt. Men det var också en annan människa som ringde till mig denna natten som skulle bli min pojkvän för någon månad. Början på något stort trodde jag.. Han hämtade upp mig på Ekebo natten den 20 April, sen spenderade jag några timmar med honom i hans bil. Man kan ju umgås på andra sätt, men så umgicks vi, inget jag ångrar. ♥ Det var här jag insåg vad jag lämnade bakom mig och vad jag egentligen var värd, att jag inte var värd att kastat ut och in i något som bara fick mig att må dåligt.. 
 
Maj - Firade in Valborg med Josse och sen fick jag sova bredvid den där fina människan. Hände lite privata saker inom familjen som bara splittrade oss syskon. Hur det nu kunde bli så? Hur man kan välja en kvinna framför sina barn kommer jag aldrig bli klok på... Pappa, min klippa. ♥ Här hade jag en fin födelsedag som firades i Ljungbyhed med fina Josse och massa annat fint folk. 
 
Juni - Här gick allting i kras. Hur det kunde bli så förstår jag inte. Spenderade midsommar hos storebror och hans familj. Sen minns jag inte mycket mer av denna skit månaden... Vill nog inte minnas. 
 
Juli - Spenderade nätterna på jobb och sen tre underbara dagar på Ekebo festivalen med fint folk. Och mer då? Ja, inte vet jag.. 
 
Augusti - Jaha, vad fasen hände här? Bror fyllde 35. Och sen har jag inte nåt mer minne.. 
 
September - Här hade jag ett gille som heter duga. Fylla, fylla, fylla.. Vilka fina vänner jag har. ♥ Premiär på 57:an, mycket fint. 
 
Oktober - Och här rasade allting igen. Men som vanligt är jag stark och tar mig igenom det mesta nu för tiden. 
 
November - November är en såååå tråkig månad så det finns inte, blö! 
 
December - Ja, jobb, jobb, jobb står det nock i pannan på mig. Julafton på jobb. Galet bra utgång på judagen. Sen har jag absolut inget annat roligt att berätta.